Nejprodávanější produkty

  • God of War III-ps3-bazar
    God of War III

    God of War III - Kratos znovu v akci. Hra God of War 3 je poslední díl...

    299 ,- Kč
  • GTA V -ps4-bazar
    GTA V

    V nejnovějším pokračování slavné série GTA navštívíte Los Santos v...

    399 ,- Kč
  • GTA V -x360
    GTA V

    399 ,- Kč
  • The Last of Us: Remastered -ps4-bazar
    The Last of Us: Remastered

    Verze Remastered bude obsahovat základní plnou hru s vylepšenou...

    199 ,- Kč
  • Grand Theft Auto IV-ps3-bazar
    GTA IV

    Grand Theft Auto IV - děj se odehrává v Liberty City v roce 2007. Grand...

    299 ,- Kč
  • Uncharted 3: Drake´s Deception-ps3-bazar
    Uncharted 3: Drake´s Deception - 3D

    Nathan Drake se ve hře pro systém PlayStation 3 vydává na výpravu za...

    149 ,- Kč
  • The Last of Us -ps3-bazar
    The Last of Us

    Nová hra od tvůrců Uncharted, která nabízí nový žánr vytvářející...

    299 ,- Kč
  • Uncharted 2: Among Thieves-ps3
    Uncharted 2: Among Thieves

    Uncharted 2: Amog Thieves: V pokračování akční adventury Uncharted, se...

    149 ,- Kč
  • Killzone 2-ps3-bazar
    Killzone 2

    Killzone 2 je přímé pokračování PS2 FPS Killzone od týmu Guerilla Games,...

    49 ,- Kč
  • God of War-ps4-bazar
    God of War

    V tomto ohromujícím převyprávění klasického příběhu na tebe čeká obtížná...

    199 ,- Kč

Novinky

Dodavatelé

Žádný dodavatel

Prohlédnuté produkty

Borderlands: The Handsome Collection-xone-bazar Zobrazit větší

Borderlands: The Handsome Collection

xOne-BAZAR

Již použité

Kolekce obsahuje kompletně remasterované hry Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel a všechen dosud vydaný bonusový stahovatelný obsah.

Více informací

299 ,- Kč s DPH

Parametry

Záruka: 12 měsíců
Žánr: FPS
Multiplayer: Ano
Jazyk: EN

Více informací

Kolekce obsahuje kompletně remasterované hry Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel a všechen dosud vydaný bonusový stahovatelný obsah.

Borderlands 2

Borderlands 2 je pokračováním epické RPG střílečky pro čtyři hráče. Díky spojení invence a evoluce nabízí Borderlands 2 zcela nové postavy, dovednosti, prostředí, nepřátele, zbraně a vybavení, které se spojuje v ambiciózní navrženém příběhu. Odhalte tajemství a záhady světa Borderlands na svém dobrodružství napříč neprozkoumanými novými oblastmi Pandory.

Hra Borderlands 2 prohlubuje výrazné prolínání žánrů FPS a RPG aby vytvořila skutečně nový žánr RPS. Spolupracujte s až třemi dalšími hráči v online multiplayer režimu pro čtyři hráče, nebo se vydejte oldskúlovou cestou rozdělené obrazovky pro dva hráče a prožijte hodiny levelováním své postavy a její vystrojování žádného z milionů drsných zbraní.

Borderlands 2 nabízí nový, vizuálně ohromující řadu procesně generovaných zbraní, štítů, granátů, artefaktů, nepřátel a dalších. Vyberte si jednu ze čtyř nových tříd postav, které můžete provést přes pečlivě navržen a propojen příběh ve zcela nových a překvapujících prostředích živé planety Pandora. Najděte si nové přátele, vyzbrojte se po zuby a bojujte po jejich boku na své neúnavné cestě po pomstě a vykoupení.

Vžijte se do role Gunzerkera, jehož smrtící schopnosti mu umožňují obouruč ovládat libovolné dvě zbraně. které můžete najít ve hře. A nejen to. Z této schopnosti můžete vycházet a dělat více věcí s dvěma zbraněmi současně, než si dokážete představit. Dva kulomety? Skvělé. Dva raketomety? Samozřejmě! Dvě odstřelovačky? Jistě, pokud to chcete! Chcete zkusit jiné styly? Taktičtější? Existuje několik tříd na výběr!

Podělte se o své zážitky s přáteli online nebo přes LAN. Borderlands 2 představuje systém umožňující bezproblémový drop in/drop out do kampaně, aniž byste museli restartovat hru. Kromě toho si můžete vzít i své nové vybavení z jakékoliv hry do další!

Vaše cesta za pomstou a vykoupením začíná, když se ocitnete ponechán napospas smrti v zamrzlé tundře Pandory. Poražte zlo obklopující Hyperion Corporation a bojujte s pachatelem podvodu vesmírných rozměrů, zločinným šéfem Hyperion-u, Handsome Jackem.

Zcela nový pohled na průkopnický procedurální systém znamená miliony a miliony možných zbraní. Rozmanitost a styl zbraní v Borderlands 2 je ohromující a čeká Vás množství nových a inovativních způsobů, jak bojovat s nepřáteli na Pandoře. K dispozici máte oheň, elektřinu, žíraviny a mnoho dalšího v boji proti jednotkám Hyperion Corporation!

Kromě nového systému zbraní budete toužit po procedurální generovaných štítech, granátech, mimozemských artefaktů, modifikacích tříd a mnoho, mnoho dalších. A mysleli jste si, že původní Borderlands měl množtví obsahu!

Lovte ve zcela nových oblastech Pandory, které jsou živější než kdykoliv předtím! Od arktické tundry, přes nebezpečné prérie, vedle tajemných jeskyních a ještě dále Vás nepředvídatelný svět Pandory překvapí na každém kroku!

V Borderlands 2 čekají celé legie nových nepřátel, aby Vás zabili. Mohutní, Gorilí Bullymongovia, zlomyslní draví Stalkeři a mechanická armáda Hyperionu, vedená Handsome Jackem, to jsou jen některé z nových nepřátel, kterým musíte čelit na Pandoře. Novou strategii si musíte vytvořit pro každý boj, protože nepřátelé nyní komunikují a pomáhají si navzájem, aby se ujistili, že se ve světě Pandory daleko nedostanete.

    Borderlands: The Pre-Sequel
    Vrhněte se do světa Borderlands a prostřílejte si cestu přes zcela nové dobrodružství, které Vás katapultuje na Pandořina měsíc ve hře Borderlands: The Pre-Sequel!
    Objevte příběh darebáka Handsome Jacka ze hry Borderlands 2 a jeho vzestupu k moci. Děj se odehrává mezi hrami Borderlands a Borderlands 2 a Borderlands: Pro-Sequel! Vám přináší zcela novou hratelnost, která kombinuje herní mechaniku střílečky a RPG, kterou jste si tak oblíbili.

Plachtěte vzduchem skoky v nízké gravitaci a likvidujte přitom nepřátel shora s použitím nových ledových a laserových zbraní. Prozkoumejte měsíční krajinu s novými vozidly umožňujícími víceúrovňový ničivý chaos.

Buďte svědkem vzestupu Handsome Jacka k moci ve hře Borderlands: Pro-Sequel! a jeho vládu jako šíleného šéfa Hyperionu v Borderlands 2 .

Ponořte se hluboko do počátků kultovních Borderlands padouchů. Změňte strany a zažijte příběh z pohledu Handsome Jacka.

Pociťte nízkou gravitaci měsíce s každým skokem a dopadem. Způsobte zmatek s novými zbraněmi vybavenými ledovými a laserovými schopnostmi!

Hrajte jako jedna ze čtyř nových tříd postav, včetně Wilhelma Enforcer, Nishi Lawbringer a Atheny Gladiator. Zahrajte si dokonce jako Taravo prototyp bojového Claptrapa vůbec poprvé! Vyzkoušejte si stinnou stránku práce po boku Handsome Jacka.

The Handsome Collection obsahuje navíc:

Všechny přidané kampaně, balíčky hratelných postav, zvýšení maximální úrovně a rozmanité bojové arény vydané jako stahovatelný obsah pro Borderlands a Borderlands 2 a navíc tucty dalších možností úprav postav.

Pokračujte přesně tam, kde jste skončili! Přeneste si uložené pozice z PlayStation 3 nebo PlayStation Vita díky funkci cross-save.

Prozkoumejte chaotický svět Pandory a její měsíce v úžasném vysokém rozlišení s hladkými vysokými zobrazovacími frekvencemi jaké jste ještě nikdy neviděli v hrách série Borderlands na herních konzolích.

Podporuje hru až 4 hráčů na rozdělené obrazovce.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands: The Handsome Collection

Kolekce obsahuje kompletně remasterované hry Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel a všechen dosud vydaný bonusový stahovatelný obsah.