Nejprodávanější produkty

  • GTA V  -ps3-bazar
    GTA V

    Rockstar Games po dlouhých třech letech ohlásili pokračování kultovní...

    299 ,- Kč
  • God of War III-ps3-bazar
    God of War III

    God of War III - Kratos znovu v akci. Hra God of War 3 je poslední díl...

    299 ,- Kč
  • GTA V -ps4-bazar
    GTA V

    V nejnovějším pokračování slavné série GTA navštívíte Los Santos v...

    399 ,- Kč
  • The Last of Us: Remastered -ps4-bazar
    The Last of Us: Remastered

    Verze Remastered bude obsahovat základní plnou hru s vylepšenou...

    199 ,- Kč
  • Grand Theft Auto IV-ps3-bazar
    GTA IV

    Grand Theft Auto IV - děj se odehrává v Liberty City v roce 2007. Grand...

    299 ,- Kč
  • Uncharted 3: Drake´s Deception-ps3-bazar
    Uncharted 3: Drake´s Deception - 3D

    Nathan Drake se ve hře pro systém PlayStation 3 vydává na výpravu za...

    149 ,- Kč
  • The Last of Us -ps3-bazar
    The Last of Us

    Nová hra od tvůrců Uncharted, která nabízí nový žánr vytvářející...

    299 ,- Kč
  • Uncharted 2: Among Thieves-ps3
    Uncharted 2: Among Thieves

    Uncharted 2: Amog Thieves: V pokračování akční adventury Uncharted, se...

    149 ,- Kč
  • Killzone 2-ps3-bazar
    Killzone 2

    Killzone 2 je přímé pokračování PS2 FPS Killzone od týmu Guerilla Games,...

    49 ,- Kč
  • God of War-ps4-bazar
    God of War

    V tomto ohromujícím převyprávění klasického příběhu na tebe čeká obtížná...

    149 ,- Kč

Novinky

Dodavatelé

Žádný dodavatel

Prohlédnuté produkty

Deadlight Directors Cut-xone Zobrazit větší

Deadlight Directors Cut

xOne-BAZAR

Již použité

Vypukla zombie apokalypsa, která položila svět na kolena. Od teď záleží pouze na přežití, při tom jak se zbytky lidstva snaží překonat toto peklo na zemi všemi možnými způsoby. 

Více informací

299 ,- Kč s DPH

Parametry

Záruka: 12 měsíců
Žánr: Akční
Jazyk: EN

Více informací

Vypukla zombie apokalypsa, která položila svět na kolena. Od teď záleží pouze na přežití, při tom jak se zbytky lidstva snaží překonat toto peklo na zemi všemi možnými způsoby. Hrajete v roli Randalla Wayna, otce který hledá svou rodinu v apokalyptickém městě Seattle v roce 1986. Jste oddělení od vaší skupiny, musíte procházet ulice a vyhýbat se stínem, nemrtvým zbytkem lidské rasy. Hra Deadlight byla původně vydána v roce 2012 na Xbox Live a chvilku poté na službě Steam, Deadlight byl vychválení za směr, kterým se ubírají jeho animace a za krupičnaté, dospělé, atmosférické vykreslení zombie apokalypsy, která se vymyká charakteru. Napříč 2D Platformer bude Randall prozkoumávat zničen Seattle, překonávat ekologické nebezpečí a řešit hádanky, při čemž bude muset zůstat mimo dosah stínů. Munice a zbraně jsou vzácné, takže se budete muset rozhodnout, zda budete bojovat za pomoci zbraní, nebo využijete prostředí a budete se plížit, zda skrývat před nemrtvými. Souboje nejsou vždy tím správným řešením. Naplno využijte vaše okolí a nalákejte zombie do pastí, nebo se při nich nepozorovaně pližte. Hra Deadlight: Directors Cut vylepšuje zážitek z původní hry v každém směru. Hra běží v plném 1080p rozlišení na všech platformách a debutuje u firmy Sony . Deadlight: Directors Cut se chlubí vylepšeným ovládáním s novými animacemi a novými herními módy, které zahrnují obtížnost"Nightmare" a novou"Survival arénu". Prozkoumejte díla ze série v digitálním art booku a sledujte deník vývojářů, čímž se naučíte o hře Deadlight mnohem více. Řešte hádanky a překonávejte přírodní nebezpečí v napínavém 2D plaformeri. Ničte zombie v boji na blízko a zbraněmi, nebo se pližte za využití vašeho prostředí. Souboje nejsou vždy tím správným řešením, hlavně když munice, zbraně a zásoby jsou vzácné. Randall je oddělen od své rodiny v ruinách města Seattle v roce 1986, zjistěte jaký osud jejich očekává. Prožijte nekonečné vlny zombie v novém módu"Survival Arena". Využijte interaktivní obrany pro blokování zombie a přístup k novým zónám, nebo bojujte za využití nových zbraní jako rotační kulomet, Molotovův koktejl, zda odstřelovačská puška a umístěte se nad ostatními v online žebříčcích. Postavte se ultimátní výzvě přežít v dosud PC exkluzivní obitažnosti"Nightmare". Hra běží v rozlišení 1080p na všech platformách, má lepší ovládání a nové animace, takto mají hry s motivy přežití vypadat. Viz originální deník vývojáře a naučte se více o sérii Deadlight . Prozkoumejte digitální art book, ke kterému budete mít ve hře přístup.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Deadlight Directors Cut

Deadlight Directors Cut

Vypukla zombie apokalypsa, která položila svět na kolena. Od teď záleží pouze na přežití, při tom jak se zbytky lidstva snaží překonat toto peklo na zemi všemi možnými způsoby.