Nejprodávanější produkty

Novinky

Dodavatelé

Žádný dodavatel

Prohlédnuté produkty

  • WWE 13

    Minulé léto zrevolucionalizoval jeden...

WWE 13

X360-BAZAR

Již použité

Minulé léto zrevolucionalizoval jeden muž aktuální WWE. V legendární chvíli na konci Monday Night Raw, WWE Superstar CM Punk změnil vše co svět věděl o WWE.

Více informací

149 ,- Kč s DPH

Parametry

Záruka: 12 měsíců

Více informací

Minulé léto zrevolucionalizoval jeden muž aktuální WWE. V legendární chvíli na konci Monday Night Raw, WWE Superstar CM Punk změnil vše co svět věděl o WWE. Prostřednictvím svých slov a činů povstal nový vůdce aby nastavil vyšší standard, zprostředkoval nový postoj a nakonec podnítil revoluci ve světě WWE. Jeho mantra?"Nejlepší na světě".Není to poprvé, co WWE zažilo takovou vzpouru. Téměř před 15 lety, legendární"Stone Cold" Steve Austin také zrevolucionalizoval svět WWE, což vyvolalo vznik nové generace příznivců díky jeho neúnavnému a antihrdinskému chování v jednom z nejslavnějších období WWE, v éře Attitude. Proč se to stalo? Podle jeho slov,"protože to tak Stone Cold chtěl".Dnes je na obzoru nová křížová výprava a nezačne s kultovní WWE Superstar v televizi, online nebo na živém vystoupení. WWE '13 je nezbytností a je čas přežít revoluci.Videoherní série WWE se vrací, aby přinesla ten nejreálnější, nejplynulejší a nejvášnivější zážitek dosud, a to všechno změnou postoje. WWE '13 mění hratelnost WWE představením WWE Live, zcela měnící způsob, jakým vnímáte audio a prezentační prvky videohry. Vrací se technologie Predator, aby přinesla další kritické herní vylepšení, zatímco jsou Vaši favorité připraven nabídnout Vám maximální svobodu v režimu WWE Universe a proslulém Creation Suite. Kromě toho představuje WWE '13 revoluční singleplayerovou kampaň založenou na velmi vlivné éře Attitude. V kombinaci s robustním seznamem postav (dosud nejrozsáhlejší v sérii ) a spolu s řadou dalších funkcí se připravte přežít ve WWE '13 svou vlastní revoluci.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

WWE 13

WWE 13

Minulé léto zrevolucionalizoval jeden muž aktuální WWE. V legendární chvíli na konci Monday Night Raw, WWE Superstar CM Punk změnil vše co svět věděl o WWE.