Nejprodávanější produkty

Novinky

Dodavatelé

Žádný dodavatel

Prohlédnuté produkty

Airport Simulator Day & Night-ps4 Zobrazit větší

Airport Simulator Day & Night

PS4

Nový produkt

Den a noc: Spravujte své letiště kdykoliv během dne a ujistěte se, že vše běží hladce. Změna počasí: Bezpečnost je na prvním místě a procesy je třeba dodržovat za jakýchkoli povětrnostních podmínek.

Více informací

499 ,- Kč s DPH

Parametry

Záruka: 24 měsíců

Více informací

Rysy

  • Den a noc: Spravujte své letiště kdykoliv během dne a ujistěte se, že vše běží hladce. Změna počasí: Bezpečnost je na prvním místě a procesy je třeba dodržovat za jakýchkoli povětrnostních podmínek. Např. péče o odmrazování křídel
  • Řízení letadla: Různé typy letadel vyžadují kontrolu a čištění interiéru
  • Rušný provoz: Množství detailních vozidel a letadel na obrovském pozemku zaručuje realistický zážitek z letiště. Různá vozidla můžete řídit sami
  • Inteligentní umělá inteligence a personální systém: Piloti, letušky, mechanici, zaměstnanci pojezdové dráhy vás podporují ve vašich úkolech. Dobrá organizace a přehled jsou klíčem k úspěchu
  • Rozmanité mise: Úkoly jako odmrazování, nakládání a vykládání letadel, doplňování paliva, přeprava a čištění jsou jen některé z vašich rozsáhlých aktivit
  • Realismus: Každá akce vyžaduje reakci. Poškození vozidel nebo nemocných zaměstnanců - vše je simulováno

Popis:__________

S odlety, přílety a neustálým shonem cestujících je zřídka příležitost k přestávce. Ve hře Airport Simulator: Day & Night je vaším úkolem udržet kolo v chodu a zajistit, aby vše na letišti běželo hladce po celý den.

Nejprve se budete muset postarat o správu flotily a zavazadel, abyste zvládli přepravu cestujících a stále rostoucí počet letadel od různých leteckých společností. Kromě toho jsou zásadní také bezpečnostní kontroly, hygiena na letištích a údržba, které je třeba dobře řídit.

V závislosti na denní době a povětrnostních podmínkách se budou vaše úkoly lišit. Například v mrazivém počasí se odmrazování křídel stává hlavním středem pozornosti.
To jsou jen některé z důležitých částí provozu vaší organizace, když soutěžíte s ostatními mezinárodními letištními konkurenty.

Cílevědomý management, spokojený personál a spokojení cestující - dosáhnete svých cílů tvrdou prací a odhodláním? Na začátku převezmete mnoho úkolů sami. Postupem času budete moci delegovat úkoly na zaměstnance letiště. Prozatím je čas vyhrnout si rukávy; v Airport Simulator: Day & Night, je vždy co dělat!

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Airport Simulator Day & Night

Airport Simulator Day & Night

Den a noc: Spravujte své letiště kdykoliv během dne a ujistěte se, že vše běží hladce. Změna počasí: Bezpečnost je na prvním místě a procesy je třeba dodržovat za jakýchkoli povětrnostních podmínek.